MobİL İLETİŞİM UYGULAMASI

Eğitim-öğretimin sağlıklı ve etkin olarak işleyebilmesi ancak okul-öğrenci-veli birlikteliği ile mümkündür. Okulumuzda veli-okul iletişimi oldukça önemlidir. Bu anlamda İzci Anaokulu günümüz teknolojisinin imkanlarından faydalanarak veli-okul iletişimde mobil uygulama kullanarak velilerimize ile kesintisiz iletişim kurma özgürlüğü getirmiştir. Bu alanda pek Çok okula örnek olmuş ve öncülük etmiştir. Amacımız; sorun yaşanmadan önce veya sorun varsa tanımlayıp en kısa sürede kaliteli bir yaklaşımla çözümü uygulamak için velilerimiz ile sağlıklı ve hızlı bir iletişim kurabilmektir. Bu uygulama ile tüm mobil cihazlardan çocuğunuzun okulda ki durumu, yemek öğünleri, ilaç kullanımı, ders programı, yemek listesi, gelişim raporu ve okul ve çocuğunuz ile ilgili tüm konularda anında bilgi sahibi olunabilmektedir.
Öğrencilerimizin gelişimlerini sağlamak,  gelişmelerini sizlere aktarabilmek ve gereken önlemleri almak için, yıl içinde düzenlenen bireysel veli toplantılarımızdaki paylaşımlarımız bizler için çok önemlidir.
Dönem ortalarında, yılda iki defa anne ve baba ile birlikte yapılan bireysel veli toplantılarında yaş gruplarına göre oluşturulan rehberlik değerlendirme raporları ve çocuklarımızın bireysel gelişimi testler yapılarak ilgili detaylar aile ile paylaşılır. Ayrıca her dönem düzenlenen genel veli toplantılarında İzci Anaokulu’nun eğitim anlayışı, genel sınıf çalışmaları ve branş derslerimizle ilgili bilgilendirmeler yapılır.

Ailelerimizin, çocuklarının gelişim süreçlerinin daha yakından takip edilebilmesi amacı ile her ay geride bırakılan aya ait sınıf öğretmeni ve okul pedagoğunun gözlemlerini içeren  “Gelişim-Gözlem ve Değerlendirme Raporları” velilerimiz ile mobil uygulamamız aracılığı ile paylaşılır. Yıl içinde çocuklarımızın gelişim süreçlerinde velilerimize daha faydalı olabilmek için her seferinde farklı konuların ele alındığı görüş ve düşüncelerin aileler tarafından rahatça paylaşıldığı seminerler ve anne-baba okulu programları düzenlenmektedir.