PROGRAMLARIMIZ

Okulumuz,  her yılın Eylül ayında, 30. ayını doldurmuş olan çocukları kabul etmektedir.
Eğitim süremiz, 5 tam gün üzerinden yapılmaktadır. Okul psikoloğumuz tam gün okul süresine uygun olmadığını düşündüğü çocuklarımız için, tam gün okul süresini yarım güne indirerek okula başlatabilir. Bu süre çocuğun tam gün olgunluğuna ulaşana kadar devam eder. Burada karar verici okul psikoloğudur.
Okulumuz, yarıyıl ve yaz tatilinde açık. Resmi  tatillerde kapalıdır.
Kış okulumuz 10 aylık bir programdır. Eylül- Haziran arası kış okulu, Temmuz- Ağustos aylarında ise Yaz okulu olarak eğlence ve oyun ağırlıklı bir okul olarak hizmet verir.Dış geziler, piknikler, yüzme, binicilik, orman gezileri, buz pateni vb. gibi pek çok aktivite ile keyifli bir yaz programı gerçekleştirilir.