İNGİLİZCE

Okul öncesi dönem, araştırmacılar için çocuğun yüksek öğrenme potansiyeline sahip olduğu bir dönem olarak görülmektedir. M. Montessori’ye göre 0-3 yaş arası ‘bilinçsiz emici zihin’ yani çocuklar etrafında gördükleri herşeyi bilinçsizce kaydederken, 3-6 yaş arası ‘bilinçli emici zihin’ zamanıdır. Çocuğun zihin yapısı hala aynıyken, yetişkinden etkilenmeye başladığı ve karakterinin şekillenmeye başladığı dönemdir. 6 yaşından sonrası ise ‘bilinçli zihinsel yetenek’ diye adlandırılır.

Oyunlarla, şarkılarla ve interaktif drama ile birlikte verdiğimiz bu özel eğitim, öncelikle; çocuğun, başka dil ve kültürlerin varlığının farkına varmasını sağlayacaktır. İzci Anaokulu Early English Program (Eğlen, Öğren, Konuş) ile özel olarak hazırlanmış derslerimiz, deneyimli native speaker öğretmenlerimiz sayesinde çocuklarınız İngilizceyi günlük hayatlarında oynayarak ve eğlenerek farkında olmadan öğreneceklerdir. Sıradan İngilizce derslerindeki öğretim anlayışından çok farklı hazırlanan ders işleyişi ve anlatımı sayesinde ve pratik konuşma imkanı ile öğrencilerimiz yaşıtlarından çok daha ileri seviyede ingilizce konuşma yetisine sahip olacaklardır.