saĞlIK

Okulumuz her üç ayda bir kez olmak üzere Nano teknolojik bir temizleme ajanıyla dezenfekte ettirilir. Böylece okulda bakteri ve virüslerin çoğalması engellenerek, okul ortamı bulaşa sebep olabilecek  bakteri ve virüslerden sıfırlanır.  Burada ki amaç okul eşyalarından bulaşıcılığın önlenmesidir.
Okula ateşli öğrenci kabul edilmez.  Bulaşıcı hastalığı olan çocuklar okula ancak doktorundan alınacak "Okula gitmesinde sakınca yoktur" yazısı sonrası kabul edilmektedir.
İdame tedavide gerekli ilaçlar için, mobil uygulamamıza yapacağınız reçete girişi sonrasında,  çocuğunuzun tedavisi yine mobil uygulamamıza girdiğiniz bilgiler rehberliğinde, belirtilen saatlerde verilerek  sizlere geri bildirimi yapılmaktadır.

Okul personelinin ilkyardım sertifikaları vardır.

Bütün zeminler Antibakteriyel  ürünler seçilerek planlanmıştır.

Sınıflarda yaz kış havalandırma yapılmaktadır. Sıcak günler İçin okulumuzda klimamız mevcuttur.

Bezli öğrencilerimize tuvalet eğitimi Okul Pedagoğumuz tarafından aileninde içierisinde olduğu bir plan çerçevesinde ortak bir yol izlenerek verilmektedir.